Vezista odbio ponudu Almerije

Agent Zvezdinog fudbalera otkirva da je postojala konkretna ponuda samo jednog kluba

Želi Almerija – ne želi Njegoš Petrović.

Informacija da bi vezista Crvene zvezde mogao da se preseli u Španiju i postane saigrač Srđana Babića i Umara Sadika, izazvala je veliki odjek u javnosti, naročlito naklonjenoj aktuelnom prvaku Srbije, međutim, ako se pitaju fudbaler i njegov zastupnik, od selidbe u redove lidera Segunde nema ništa.

Takav stav za Mozzart Sport predočio je Aleksandar Radosavljević, agent 22-godišnjeg fudbalera sredine terena, uveravajući da odlazak u Andaluziju, pa još na pozajmicu, nije ni razmatran.


„Njegoš nije obavešten o Almeriji, nije mu to interesantno, niti ga zanima. Ne želi niko da umanji Almeriju kao klub, ali to nije opcija za njega. Uopšte ne razmišljamo u tom pravcu. Ako se ne nađe bolja opcija na zimu, ostaće do leta da se bori. Presrećan je, ima fantasitčan odnos sa Dejanom Stankovićem, hoće da uči i napreduje uz njegov rad. Obožava Dejana. Isti scenario važi i za leto, sve dok se ne stvore uslovi kojima će i igrač i crveno-beli biti zadovoljni. Zvezda je veliki klub, ne sme da dozvoli sebi da njeni najtalentovaniji igrači idu na pozajmice u drugoligaške klubove“
, pojasnio je Radosavljević.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Po dolasku iz Rada, leta 2019, Petrović je učestvovao u osvajanju dve titule, jednog kupa, tri vezana plasmana u UEFA takmičenja i sve vreme bio u evropskom izlogu.


„Za Njegoša je otkako igra u Zvezdi postojala zvanična ponuda samo jednog kluba. U pitanju je Anderleht, nudio je 1.500.000 evra i 500.000 kroz realno ostvarive bonuse. Da, bilo je dosta klubova koji su se raspitivali, zvali, interesovali, poput Genta, Augzburga, Union Berlina, Kaljarija, međutim nikad se nije otišlo dalje od usmenog raspitivanja. Jedina zvanična ponuda bila je iz Brisela“
, dodao je Aleksandar Radosavljević.

Mozzartsport