Vezista Milana otvorio dušu! “Želim da dođem u Zvezdu”

Krunić se i dalje nada crveno-belom dresu

Vezista Milana Rade Krunić nikada nije krio da je veliki navijač Crvene zvezde čiji dres bi jednog dana želeo da obuče, što je još jednom potvrdio u razgovoru za podkast "Na ivici terena."

Krunić je u Seriji A od 2015. godine i sve do 2019. je bio član Empolija odakle je prešao na "San Siro."

Tokom razgovora za pomenuti podkast govorio je najviše o Zlatanu Ibrahimoviću i kako je uopšte igrati i trenirati s njim, dok je intervju završio tako što je odgovorio na pitanje da li se vidi na Marakani.

Bože zdravlja. Uvek sam govorio da će mi se ostvariti ta želja. Naravno, to sve zavisti kako meni bude išlo u karijeri, kako Zvezda bude stajala... Za šta sam ja, za šta je Zvezda. Treba dosta toga da se poklopi, ali želja i nada uvek ostaju. U ovim godinama i na ovom nivou, ne pomišljam da to radim, iako se možda meni neko nada i pišu da dođem i sada pokažem ljubav. Međutim, nije to baš tako jednostavno - rekao je Krunić i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Možda da sam na nekom manjem nivou, možda bih to i uradio, ali mislim da sada iz Milana nema smisla. Možda nekad posle, ako budem spreman i fizički i psihički. Sigurno ne bih išao u Zvezdu samo da bih ostvario želju i da ukanalim klub. To je sebično. Ako budem mogao da pomognem, ako Zvezda bude za to, ako se meni sve poklopi, želja naravno da ostaje.

(Telegraf.rs)