VEZISTA MILANA NE ODUSTAJE OD ZVEZDE! ” Želim da dođem u Crvenu zvezdu dok sam još u formi, da dam nešto timu”

Njegova izjava iznenadila Delije

Podsećanje na njegovu izjavu koju je dao u oktobru ove godine

Velika mu je želja da u dresu Crvene zvezde zaigra na Marakani, a sudbina je htela da već početkom 2021. godine stigne na najveći srpski stadion kao rival crveno-belima u Ligi Evrope!

Da, u pitanju je Rade Krunić - vezista Milana koji je protivnik Zvezde u 1/16 finala Lige Evrope i veliki navijač najtrofejnijeg srpskog kluba.

Svojevremeno i pik crveno-belih iz vremena kada je na klupi sedeo Nenad Lalatović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kad ste dečak rođen u našim krajevima i igrate fudbal, san vam je da jednom zaigrate ili za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ja sam maštao o Zvezdi i verovao sam da ću igrati na Marakani - rekao je Krunić krajem oktobra ove godine za ATV i dodao:

Crveno-beli su pokušali da me dovedu dok je trener bio Nenad Lalatović. Imao sam kontakt i sa njim i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Međutim, do dogovora nije došlo.

Ipak, Krunić ne odbacuje mogućnost da jednog dana zaigra za Zvezdu.

Moje ambicije i planovi sad su usmereni isključivo na Milan. Ipak, to ne znači da sam odustao od dolaska u Zvezdu. Za nekoliko godina, zašto da ne? Ipak, ne bih voleo da to bude na samom zalasku karijere, jer ako bih dolazio, hteo bih da to bude dok sam još u formi i dok mogu da pružim nešto klubu. U Zvezdu se ne dolazi da se završi karijera, trebalo bi imati poštovanja prema tako velikom klubu - jasan je bio Krunić koga u februaru očekuje duel sa voljenim klubom.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: