Vezista dao gol za Zvezdu posle 1437 minuta!

Mirko Ivanić najazad je prkinuo post bez datog pogotka dug 1437 minuta, da li ovo znači povratak crnogorskog reprezentativca u formu…

Dugo se čekalo da Mirko Ivanić, jedna od najskupljih investicija Crvene zvezde za čiji je dolazak iz BATE Borisova plaćeno 1,3 miliona evra, ove sezone bude strelac.

Uspeo je sinoć vezista posle 1437 minuta da zatrese mrežu Napretka, a ovo je svakako pokazatelj da je napravljen pomak posle “specijalnog rada” pod komandom trenera Dejana Stankovića i saradnika iz stručnog štaba.

Najlakše je igrača “izbrisati” i staviti ga u drugi plan, ali je Mirko Ivanić imao podršku trenera i saigrača da se vrati na nivo partija koje je pružao u Belorusiji.

Na dva derbija sa Partizanom imao je bljesak, ali i dosta mečeva bez učinka mada izgleda da je srušena psihološka barijera koju imaju mnogi igrači kada obuku dres Crvena zvezde.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bivši reprezentativac Crne Gore je najavio pomak u delu priprema u Antaliji, a do sada je upisao 16 mečeva u Superligi i deset tokom takmičenja u kvalifikacijama i Ligi šampiona.

Nalazio se na meti Astane, a ako bude na dobrom nivou i od leta nastaviće misiju u Crvenoj zvezdi

Hotsport.rs