“Verujem u Boga, sve ima svoj razlog…Da slavimo sa našim navijačima”

Srbija je na korak od Evropskog prvenstva

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru sa 3:1 u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a sam duel obeležila su dva pogotka Aleksandra Mitrovića. 

Srpski napadač posle meča nije krio zadovoljstvo.

- Mislim da smo zaslužili da dobijemo utakmicu. Dosta pritiska pre utakmice, ali mislim da je ova ekipa još jednom pokazala karakter i od čega smo satkani. Jako bitna pobeda i veliki korak ka Evropskom prvensvu. Mada, ništa niej gotovo. Sve zavisi od nas, ali tu smo.

- Osvežili smo ekipu, promenili smo par stvari, ubrzali. Oni su krenuli da padaju, dali smo golove na vreme i priveli kaju onako kako treba. Znali smo da ova ekipa ima kvalitet i daigra čvrsto. Znali smo sve o njima. Mislim da smo zaslužili pobedu. Ništa nije gotovo. Ostaje još jedna utakmica kući pred našim navijačima. Da "overimo" plasman i da slavimo sa našim navijačima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mitrović je prokomentarisao i golove koje je postigao, kao i promašaj protiv Škotske.

- Ja verujem u Boga, sve ima svoj razlog. verujem da, kada si pošten prema sebi i kada radiš, da se kad-tad vrati. Sigurno je poklon. Sve je lepo, ali treba ostati smiren i na zemlji - zaključio je Mitrović.

(Telegraf.rs)