Verujem da ćemo dovesti Ajaks ili Atletiko u Beograd!

Dragan Mladenović, direktor Omladinske škole Crvene zvezde, zadovoljan je žrebom osmine finala za omladinsku Ligu šampiona i duelom sa Midtjilandom u Beogradu.

– Šanse su 50/50. I oni misle, kao i mi, da su izvukli dobrog protivnika. Imamo tu sreću da igramo u Beogradu. Pratio sam da su Danci prošli Lil na penale, a igrali su i protiv Intera iz Zaprešića u kvalifikacijama. Mi smo odradili veliki deo posla, niko nije očekivao da će omladinci doći do ovog nivoa. Prvi smo srpski klub u ovoj fazi takmičenja – kaže Mladenović.

Ukoliko se prođe danski predstavnik, u četvrtfinalu će rival, takođe u Beogradu, biti pobednik duela između Ajaksa i Atletiko Madrida i to 17. ili 18. marta. Ako dođu do Niona, u polufinalu potencijalni rival može ponovo da bude i Bajern.

– I to je super, ali mi ne razmišljamo unapred. Gledamo samo Midtjiland, spremamo utakmicu za njih, uradićemo pripremu kao za sve rivale. Znamo ko je rival, sve o načinu njegove igre, znamo i mane i vrline, trudićemo se da ih dobro skautiramo u narednom periodu i da spremimo utakmicu na najbolji mogući način. Deci nećemo nametati pritisak. Oni znaju ko su i gde im je mesto, puni su samopouzdanja, veruju u sebe. Mi smo verovali u njih, a oni su sa druge strane svojim kvalitetom, karakterom i energijom došli do osmine finala – hvali momke direktor Omladinske škole Crvene zvezde.

FOTO: FK Crvena zvezda

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Hotsport.rs