VELIKI TRANSFER! Bivši prvak Italije pokazao interesovanje za Zvezdino ČUDO

Čini se da je Sardinija prava sredina.

Mladi srpski napadač Marko Lazetić sasvim izvesno ni sledeće sezone neće moći da dobije neophodne minute u dresu Milana.

Iz tog razloga su Rosoneri otvoreni za njegovu pozajmicu ovog leta, ali koja ne bi uključivala bilo kakvu mogućnost za otkup.

Veliko interesovanje za nekadašnju nadu Crvene zvezde pokazao je Kaljari, koji je nakon ispadanja iz Serije A spreman za potpuno renoviranje tima.

U klubu sa Sardinije pregovaraju oko budućnosti Keite Baldea, Žoao Pedro je blizu Torina, a Leonardo Pavoleti ima nekoliko ponuda, tako da se širom otvara prostor za Lazetića. Pored nekadašnjeg šampiona Italije (sezona 1969/1970), u igri za Lazetića je i još nekoliko klubova iz Serije B.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sa druge strane, na San Siro bi uskoro trebalo da stigne Divok Origi, koji će pokušati da nadomesti izostanak Zlatana Ibrahimovića zbog povrede i pojača konkureciju Olivijeu Žiruu, što znači da bi Lazetić eventualno mogao da bude tek treća opcija kod Stefana Piolija.

Takođe, realan je dolazak još jednog špica tokom leta, pa bi Lazetić u tom slučaju čak bio i četvrti izbor.

U Milanu su otvoreni za pozajmicu, a od zainteresovanih klubova traže garancije da će Lazetić igrati. Srbinu je preko potrebna minutaža na terenu, pa samo takva opcija odlaska u drugu sredinu dolazi u pitanje. Čini se da je Kaljari spreman da mu to pruži.

Srbijadanas