VELIKI PROBLEM! Katai se vratio u Beograd, muči ga povreda

Zvezdin "Magiko" ima problem sa leđima još od početka priprema na Zlatiboru

Fudbaleri Crvene zvezde borave u Sankt Peterburgu, gde odrađuju drugi deo priprema i učestvuju na turniru "Pari Premijer Kup", na kojem je domaćin Zenit.

Odlično deluju crveno-beli tokom dosadašnjeg dela priprema, i na dobrom su putu da dođu do šampionskog pehara pomenutog Kupa, s obzirom na to da su već savladali Zenit (2:1) i Nefči (4:0), i preostao im je susret protiv Fenerbahčea.

Ono što takođe može da raduje Baraka Bahara i njegov stručni štab jeste to što su povrede većinski zaobišle ekipu, bar one ozbiljnije. Ipak, jedan fudbaler ipak nije imao tu sreću, a reč je o Aleksandru Kataiju.

Kako je "Sportski žurnal" ranije objavio, Katai se vratio u Beograd nešto ranije zbog problema sa leđima. Takođe, iz tog razloga iskusni fudbaler nije igrao ni minut na pripremama u Rusiji, a uz to, trenirao je individualno, kako se problemi ne bi pogoršali.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezdin "Magiko" ima problem sa leđima još od početka priprema na Zlatiboru, tačnije, od meča protiv selekcije grada Užica, kada se ušinuo.

Ipak, kako je Telegrafu nezvanično potvrđeno, nije reč o klasičnoj povredi, već su Kataiju potrebne određene terapije kako bi se problemi sanirali, te se dva dana ranije vratio iz Rusije kako bi se oporavio i spremno dočekao početak domaćeg prvenstva.

Ipak, jasno je da će se odustvo i izostanak iz pripremnog procesa odraziti na njegov status u ekipi.

(Telegraf.rs)