VELIKI PREOKRET! Ništa od povratka reprezentativca (FOTO)

Onima koji zdušno žele da vide Luku Milivojevića, pre svih, u nacionalnom timu Srbije pao je “kamen sa srca” kada je smenjen Mladen Krstajić. Bilo je jasno da će as Kristal palasa da se vrati među “orlove” ako sada već bivši selektor Srbije ode. Logičan sled dešavanja je – povratak Milivojevića u tim. Međutim, ne i nekih drugih fudbalera koji su se “zamerili” Krstajiću.

Pored Milivojevića, sa reprezentacijom je “završio” i Matija Nastasić, dok je Mladen za njenim kormilom, a zatim i Marko Grujić, čak se pominje i Nemanja Matić koji je zvanično povređen. Kako pišu “Novosti” ni kod novog selektora u timu neće biti Marka Grujića!

Mladi fudbaler, koji nije ni na spisku mlade reprezentacije, učesnice EP u Italiji i San Marinu, čiji je start zakazan za dva dana, u poslednje vreme ne dobija poziv u nacionalni tim. Zvanično Krstajićevo objašnjenje je bilo da Grujić nije dobio poziv, jer je odbio mladu reprezentaciju, dok je nešto kasnije kormilar selekcije Srbije do 21 godinu, Goran Đorović, doneo drugačiju informaciju:

– Razgovarao sam sa Markom i na njega računam isto kao na sve ostale igrače. On tačno zna da ja kažem ono što mislim. Niko neće saznati šta smo nas dvojica razgovarali, jer to treba da ostane između nas. Nisam imao nikakav problem s njim, uvek je bio na mom spisku, kada nije bio sa A timom. Poslednji put je klub tražio da ga oslobodimo obaveza da bi se tamo bolje adaptirao, imao je i problem s povredom – rekao je tada Đorović.

Ipak, usledila je reakcija Kokeze:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

– Posle povratka sa SP Marko Grujić nije bio pozvan za “A” tim, već je bio na spisku mlade reprezentacije. Selektor Goran Đorović više puta je pokušavao da stupi u kontakt s Grujićem. Rečeno mi je da ga je zvao telefonom i da se Grujić nije javljao. Posle toga smo dobili zvanično pismo od Herte sa zahtevom da se Marko Grujić oslobodi obaveza da bi se adaptirao na sredinu. Konkretno mi je rečeno da je tim svojim postupcima indirektno odbio da igra za mladu reprezentaciju. Sami zaključite da li je odbio da i gra za reprezentaciju, ili nije – poručio je Kokeza.

Činilo se da će se stvar rešiti posle odlaska Krstajića, ali izgleda da je u “slučaju Grujić” problem dublje prirode, odnosno, da as Herte ima problem sa FSS.

“Novosti” pišu da je sporan i Nemanja Matić, koji na “kulturan način zahvaljuje na svakom pozivu”. Fudbaler Mančester junajteda je zvanično povređen, ali pitanje je da li je to jedini razlog nedoslaska na poslednju akciju “orlova” ili je Matić rešio da se povuče iz nacionalnog tima.

maxbetsport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: