VELIKI POVRATAK!? Zvezda kontaktirala bivšeg igrača ali postoji jedan problem

Crveno-beli kontaktirali štopera Australije

Čelnici Crvene zvezde ušli su u pregovore sa Milošem Degenekom, reprezentativcem Australije i bivšim svojim igračem.

Degenek je igrao za Zvezdu u dva navrata, a trenutno je fudbaler američkog Kolambusa, sa kojim ima ugovor do kraja decembra.

Štoper koji može da pokriva i poziciju desnog beka je kontaktiran od strane kluba, priča postoji, ali je sve daleko od realizacije, nezvanična su saznanja Telegrafa, iako mnogi mediji javljaju da je posao blizu realizacije.

Zvezda je trenutno popunjena na pozicijama štopera, jer su tu i Dragović, Eraković, Milunović i mladi Leković koji se sve više nameće. Eventualni treći povratak Degeneka na Marakanu mogao bi da ubrza odlazak nekog od štopera (Eraković realniji i od Dragovića).

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prednost Degeneka je to što može da igra i na poziciji desnog beka, gde Zvezda ima problema. Trenutno je prvi bek Aleks Vigo, koji ima određene probleme u defanzivi, što za Ligu šampiona može da bude problematično, dok je alternativa Lazar Nikolić, koji bi za početak kod Baraka Bahara veću šansu mogao da dobija tek u domaćem prvenstvu.

Ali, problem je i to što Degenek ima ugovor, tako da bi bilo potrebno i da se plati obeštećenje, a pošto trenutno Zvezdi "ne gori" pod nogama za pozicije u defanzivi, posao je tek na nivou ispitivanja terena.

Degenek je sa Australijom igrao na prethodnom Svetskom prvenstvu u Kataru i odigrao je za "Kengure" 42 utakmice i postigao jedan gol.

(Telegraf.rs)