VELIKI POVRATAK! Vraća se Vladan Milojević i to u komšiluk

Srbi su već ovom klubu u Mađarskoj doneli titulu, a da li će isto uraditi i Vladan?

Srpski trener i najzaslužniji čovek za veliki uspon Zvezde u prethodnom periodu, Vladan Milojević, nalazi se na korak od preuzimanja Videotona, saznaje Sport klub.

Milojević bi trebalo od juna da zasedne na klupu tima Mol Fehervar, koji trenutno predvodi Nemac Mihael Boris, a koji se i nije proslavio svojim rezultatima.

Fehervar je u prošlosti sarađivao i sa još jednim srpskim trenerom, pošto ih je u prošlosti vodio i Marko Nikolić, koji je uspeo da klub dovede do šampionskog trona, a potom i da ga uvede i u grupnu fazu Lige Evrope.

Ove sezone Fehervaru i ne ide najbolje, klub je ispao u četvrtfinalu Kupa od Đera, dok je u ligi trenutno na petoj poziciji, uz meč manje od Pakšija koji ima bod više na četvrtom mestu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ne baš dobri rezultati su pokazatelj da su potrebne promene, do kojih će i doći, pošto je Vladan Milojević trenutno najbliži trener da zauzme poziciju šefa stručnog štaba.

U Mađarskoj već rade dvojica srpskih trenera, a reč je o Milošu Kruščiću koji vodi Ujpešt, odnosno Nebojši Vignjeviću koji je na klupi Honveda.

(Telegraf.rs)