VELIKI OBRT U FSS! Izbor za predsednika saveza će biti stopiran!?

Najnovije informacije kažu da izborna skupština neće imati kvorum

Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije (FSS), na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik, zvanično je zakazana za danas od 14 sati u Staroj Pazovi.

Jedini kandidat za novog prvog čoveka FSS je aktuelni potpredsednik Nenad Bjeković, ali u međuvremenu su se pojavile informacije da je njegov današnji izbor pod velikim znakom pitanja.

Naime, "Sport Klub" javlja da izborna skupština neće imati kvorum od 43 delegata kako bi se održala.

Saznajemo da su delegati istočnog i zapadnog regiona, u ponedeljak jutro, dobili crveno svetlo za odlazak u Staru Pazovu. I samo kopernikanski obrt, u naredna dva sata, mogao bi da promeni odluku o već izvesnom „miniranju“ sednice u Sportskom centru FSS. Uz vidno nezadovoljstvo pojedinih delegata Vojvodine, predstavnika Crvene zvezde i nekoliko klubova, skoro je izvesno da aktuelna garnitura neće uspeti da obezbedi kvorum za održavanje sednice. Automatski, biće odložen, ili stopiran, izbor Nenada Bjekovića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije - stoji u tekstu "Sport Kluba."

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u ponedeljak ujutru jasno poručio da se crveno-beli neće pomiriti sa Bjekovićevim izborom za predsednika, te je poručio da "ako hoće nemir, imaće ga."

Takođe, navijači crveno-belih najavili su proteste ukoliko legenda Partizana postane prvi čovek Saveza.

Ukoliko Bjeković bude izabran za predsednika Fudbalskog saveza, mi ćemo od 6. novembra i utakmice protiv Mladosti iz Lučana da krenemo u proteste. Za početak jednom velikom protestnom šetnjom, za koju će svi biti obavešteni na vreme kada i gde će biti. Nakon toga, idemo dalje u borbu do kraja i dok ne vidimo leđa zlotvoru srpskog fudbala Nenadu Bjekoviću! Nećemo novog Toleta - navodi se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)