VELIKI OBRT! Hrvati će pući od muke, Srbija dobila dva “poklona”

Vest da će Srbija da zameni Rusiju u Dejvis kupu, koja je izbačena zbog rata u Ukrajini, odjeknula je poput bombe u komšiluku.

Hrvatski mediji pišu da su Beograd i Srbija u kratkom vremenskom periodu dobili dva neočekivana poklona.

- Branioca naslova Rusiju, koja je isključena iz ekipnih takmičenja zbog rata u Ukrajini, u završnoj fazi Dejvis kupa zameniće Srbija, objavila je u ponedeljak Međunarodna teniska federacija (ITF). Tako je Srbija u kratkom periodu dobila dva sportska spektakla - piše "hrvatski tportal".

Komšijama, kao po običaju, zasmeta sve dobro što se desi u Srbiji, tako je bilo i kada su Crvena zvezda i Partizan pravili vrhunske rezultate u Ligi Evrope, odnosno Ligi konferencija, pa su jedva dočekali neuspehe u sudarima sa Fejenordom i Rendžersom...

Tada su opleli po srpskim timovima, a sada su za drugi poklon Srbiji pronašli fajnal for Evrolige, koji će se drugi put u kratkom periodu održati u Beogradu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Podsetimo kako je nedavno Beograd dobio od strane čelnika Evrolige domaćinstvo fajnal fora u beogradskoj Areni (igra se od 19. do 21. maja 2022). Treba reći kako je domaćinstvo preuzeo od Berlina, a razlog su stroga kovid pravila koja vladaju u Nemačkoj. Inače, Beograd je bio domaćin fajnal fora 2018. godine, kada je Real Madrid predvođen Lukom Dončićem postao prvak Evrope osvojivši desetu jubilarnu titulu. Nije nemoguće da na tom završnom turniru zaigra i Crvena zvezda jer tri ruska kluba verovatno će biti i službeno izbačena iz Evrolige, što otvara puno kombinacija (rezultati sa njima se brišu!) - završavaju Hrvati u tekstu.

Čini se da plasman košarkaša Crvene zvezde na fajnal for ne bi preživeli, čim se bave sada i tim kalkulacijama, iako su puleni Dejana Radonjića još uvek pod velikim znakom pitanja i za TOP8.

Alo.rs