VELIKI OBRT!? Da li je ovo dokaz da Kampaco ne dolazi u Zvezdu!?

Konsu je i pre braka sa Fakundom živela u Madridu, gde joj se nalazi porodica, te bi ovo moglo da znači i da provodi slobodno vreme dok njen izabranik ne pronađe novi klub

Otkako je Fakundo Kampaco napustio NBA ligu, dosta prašine je podigao širom košarkaške Evrope, pošto je i sam najavio da će se vratiti u Evroligu. Prihvatio je ponudu Crvene zvezde, ali... I dalje se pita Real iz Madrida.

Fakundo Kampaco je iz Reala i otišao put NBA lige, što znači da su oni prvi klub koji ima pravo da ga vrati u svoje redove. Ipak, ukoliko se Kampaco odluči za Real, onda se situacija i dodatno komplikuje u finansijskom smislu - te i jedni i drugi traže izlaz bar do leta iduće godine.

Zvezda je tu videla svoju šansu, poslala je ponudu Kampacu, Argentinac je to prihvatio, ali je sada sve na ekipi Reala iz Madrida kojoj je ostalo još tri dana da odluči da li će da izjednači ponudu ili će dopustiti omalenom plejmejkeru da potpiše za klub s Malog Kalemegdana.

Uz svu euforiju, potpuno "ispod radara" je jedna slika, jedna Instagram priča malo i pokvarila svu radost, a to je Konsu Valina, supruga Fakunda Kampaca, koja je na svoju "priču" na društvenoj mreži izbacila sliku iz Madrida sa njihovom ćerkom Sarom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Međutim, njen boravak u Madridu je i očekivan, s obzirom na to da je godinama živela u tom gradu, gde joj se nalazi porodica, a s druge strane je i moguće da Kampaco boravi u ovom španskom gradu, gde je proveo sedam godina, dok ne pronađe novi klub.

(Telegraf.rs)