VELIKE VESTI U OFK BEOGRADU! Sin Zvezdana Terzića potpredsednik, a sin Mitra Mrkele sportski direktor

Potvrđeno je da će biti saradnje sa Crvenom zvezdom

Nekadašnji funkcioner OFK Beograda, Momčilo Minić izabran je za predsednika ovog kluba, dok će mu u toj ulozi kao potpredsednici pomagati Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac, odlučeno je na Skupštini kluba.

Novo rukovodstvo će doći posle neuspešne epizode prethodne Uprave na čelu sa Dušanom Petkovićem i pokušaće da povrati Romantičare, koji se trenutno takmiče u trećoj ligi, u viši rang, a potom i da se dodatno ojačaju i dođu do elitnog ranga srpskog fudbala, piše Sport Klub.

Uz to, ono što je važno, treba istaći da će postojati saradnja sa Crvenom zvezdom, na čijem čelu se nalazi Zvezdan Terzić, koji je bio dugogodišnji kapiten i funkcioner OFK Beograda. Crveno-beli će takođe igrački pomoći Romantičarima.

Za novog generalnog direktora biće postavljen Stevan Višnjić, a za sportskog direktora Andrej Mrkela, sin Zvezdinog sportskog direktora Mitra Mrkele, takođe bivšeg igrača Romantičara.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novi Upravni odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

(Telegraf.rs)