VELIKE PROMENE! Crvena zvezda dobija novog sportskog direktora

KK Crvena zvezda održao je prvu sednicu novog saziva Predsedništva kluba u punom sastavu kojim je predsedavao predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

Jedna od donetih odluka je i da će dosadašnji generalni direktor kluba Filip Sunturlić prestati da obavlja tu funkciju 1. februara naredne godine.

- KK Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje se Filipu Sunturliću na velikoj posvećenosti, njegovom znanju i stručnosti, kao i radu i trudu koji je uložio na modernizaciji i unapređenju kluba u svim njegovim segmentima tokom desetogodišnjeg boravka u KK Crvena zvezda (od 2011. do 2018. godine na poziciji direktora marketinga i od 2018. godine do kraja 2021. na poziciji generalnog direktora) i želi mu mnogo zdravlja, sreće i uspeha u novim poslovnim izazovima i obavezama koje ga očekuju, naveli su crveno-beli na sajtu

Filip Sunturlić se zahvalio rukovodstvu kluba na saradnji i poverenju koje su mu ukazali.

- Želeo bih i ovim putem da obavestim sportsku javnost i na prvom mestu pristalice našeg kluba, da sam u dogovoru sa rukovodstvom kluba, predsednikom Nebojšom Čovićem kome dugujem veliku zahvalnost za pruženu priliku i deceniju zajedničkog rada, odlučio da od Nove godine prestanem da obavljam funkciju generalnog direktora KK Crvena zvezda.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

U prethodnoj deceniji postigli smo svi zajedno mnogo toga za našu Crvenu zvezdu u svakom smislu, na terenu i u organizaciji kluba koji je danas prepoznat i u evropskim i svetskim okvirima, što potvrđuju i mnogobrojne nagrade i priznanja u prethodnom periodu.

Koliko god da sam srećan višegodišnjim boravkom u Crvenoj zvezdi, i posebno učinjenim, taj period je bio izuzetno dinamičan i naporan. Zbog toga smatram da je vreme da u klub stigne nova energija kako bi klub koji volim i za koji ću svim srcem navijati i u vremenu pred nama, nastavio istim putem i ostvario zacrtane, po pravilu visoke ciljeve.

Radeći za klub koji volim, u sportu koji volim, sa ljudima koje poštujem i volim, imao sam tu sreću i blagoslov da svi zajedno ispišemo neke od najuspešnijih stranica u dugogodišnjoj istoriji KK Crvena zvezda.

Ovu priliku iskoristio bih da se zahvalim svim ljudima u klubu, počev od predsednika Nebojše Čovića uz koga sam bio ceo desetogodišnji period i imao privilegiju da radim i dosta naučim, preko najbližih saradnika, trenera, stručnog štaba, igrača i brojnih ljudi sa kojima sam sarađivao tokom jedne decenije. Hvala vam!

Konačno, svim našim članovima, članovima naše Skupštine, predsedništva, UO i legendama kluba, svim zvezdašima želim da se zahvalim na podršci, vernosti i istrajnosti koju su pokazali svih ovih godina i bili neizostavan deo velikih uspeha Crvene zvezde, koja je danas na mestu koje joj i pripada po svojoj istoriji, broju navijača i uspesima koje je postizala u prethodnih 76 godina i gde će nadam se na zadovoljstvo svih nas, biti i u budućnosti. Znam da Crvena zvezda sada neće zastati, već će nastaviti istim putem i ostati najbolja u svakom smislu, siguran sam u to!

Nemanji i Milanu želim puno zdravlja, sreće i na prvom mestu uspeha na novim poslovima u klubu koji je danas stabilan i veliki u svakom smislu, naveo je Sunturlić

Na sastanku Predsedništva između ostalog doneto je više odluka važnih za dalji rad i funkcionisanje kluba, kao i da će funkciju direktora kluba umesto Filipa Sunturlića obavljati Nemanja Vasiljević, dok na mesto sportskog direktora dolazi nekadašnji igrač crveno-belih Milan Dozet.

Blic.rs