“Velikani opet cene Zvezdu, kupujemo igrače u Bajernu, a prodajemo ih Milanu”

Generalni direktor crveno-belih ističe da klub sa Marakane raste u svakom smislu iz dana u dan

Crvena zvezda iz je u ovom prelaznom roku poslovala sa nekim od najvećih evropskih klubova, pošto je prodala Marka Lazetića Milanu, a od Bajerna kupila talentovanog 18-godišnjeg Nemanju Motiku, a generalni direktor crveno-belih ističe da je to dokaz da je klub porastao u svakom smislu.

Zvezda iz dana u dan dokazuje da raste kao klub, ne samo istorijskim plasmanom u osminu finala UEFA lige ili 35. mestom na evropskoj rang listi, već i priznanjima koje smo dobili kroz januarski prelazni rok - izjavio je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

- Milan ponovo kupuje na Marakani (Marko Lazetić), a mi kupujemo od Bajerna (Nemanja Motika), evropski klupski velikani ponovo uvažavaju Crvenu zvezdu, naši igrači odlaze u italijansku Seriju A i špansku Primeru. Igrači veruju današnjoj Crvenoj zvezdi, to dokazuje činjenica da igrač Valensije, najbolji strelac Norveške ili najbolji mladi igrač Bajerna žele u naš klub - rekao je Terzić Tanjugu.

- Nastavićemo da investiramo u naš tim, želimo da budemo sve jači i na zelenom terenu i na evropskom tržištu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Velika ulaganja u omladinsku školu su dugoročna i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogromnu korist u budućim vremenima, najbolji dokaz su plejada istinskih mladih asova koji su oduševili na zimskim pripremama sa našim prvim timom. Crvenoj zvezdi predstoji sjajna budućnost - poručio je Terzić.

Generalni direktor se u toku dana pojavio u Palati pravde povodom sudskog procesa koji se vodi protiv njega, ali je saslušanje odloženo, jer je sudija zaražen korona virusom.

(Telegraf.rs/Tanjug)