Velika šansa za Zvezdino dete! Rodićeva povreda otvorila vrata mladom biseru

Jedna od ideja na pripremama, bila je i šansa za mlade fudbalere, a među njima našao se i talentovani levi bek rođen 2004. godine

Fudbaleri Crvene zvezde privode kraju pripreme na Kipru, na kojim je trener crveno-belih Vladan Milojević imao priliku da se uveri u kvalitete tima koji je preuzeo po završetku prvog dela sezone.

Jedna od ideja na pripremama, bila je i šansa za mlade fudbalere, a među njima našao se i talentovani levi bek rođen 2004. godine, Viktor Radojević.

Već duže vreme, crveno-beli uz levu aut liniju, konstantno mogu da računaju samo na iskusnog Milana Rodića, koji je poslednjih godina jedan od najstandardnijih prvotimaca ekipe.

Bio je tu jedno vreme Irakli Azarov, ali ponovo se sve svelo na Rodića, i baš zato, ideja crveno-belih bila je da na pripremama vide sa "čime raspolažu" na mestu levog beka.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tome u prilog, ide i činjenica da Rodić nije grao protiv Hlorake, i mađarskog Zalaegeršega, da bi zaigrao "tek" u meču protiv Spartaka. I baš na tom susretu, u jednom duelu sa golmanom subotičkog tima, Filipom Manojlovićem, Rodiću je stradalo rame.

Nije situacija toliko strašna, ali je iskusni bek morao na fizikalne terapije na Kipru, iako je i pored toga trenirao sa timom. Ipak, ne žele u Ljutice Bogdana da rizikuju, te će Rodić po povratku u Beograd morati na dodatna snimanja, kako bi se utvrdio stepen njegove povrede.

Samim tim, širom su se otvorila vrata za mladog Radojevića, koji bi vrlo lako mogao da dobije priliku i u uvodnim kolima prolećnog dela sezone, da se nametne stručnom štabu, i dokaže da je zasluženo prekomandovan u seniorski tim.

Solidan utisak ostavio je Radojević na dosadašnjim pripremnim mečevima, gde je uspeo da upiše i dve asistencije. Ipak, jasno je da su te utakmice bile ispod nivoa takmičarskih mečeva u Superligi Srbije, i da će Radojević dodatno morati da poradi na defanzivi, prema svemu viđenom.

Sve u svemu, Radojević je dobio zlatnu priliku, a na njemu je da pokaže da li ima kvalitete da u budućnosti postane standardni prvotimac crveno-belih.

(Telegraf.rs)