VELIKA REKONSTRUKCIJA! Ovaj igrač će napokon dobiti šansu!

Da li to novi trener Zvezde počinje rekonstrukciju?

Dejan Radonjić nije baš najbolje počeo svoj drugi debi u Zvezdi.

 Njegov tim je ubedljivo izgubio od Igokee sa 85:65, ali on nije ni mogao da promeni ništa za jedan dan, niti da trgne tim iz letargije posle debakla u Moskvi u Evroligi.

Ipak, Radonjić je počeo sa sitnim promenama.

Prevo se rešio Emanuelan Terija koji nije ostavrio učinak kakav se očekuje a zauzimao je mesto domaćim igračima, a onda je na meču sa Igokeom vratio u tim zaboravljenog Borišu Simanića.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Simanić je igrao na startu ABA lige 1.2. i 4. kolo, a posle je bio skrajnut kod Obradović u treći plan pa se nije ni skidao sve do meča sa FMP-om u 10 kolu, i to posle nastupa za reprezentaciju Srbije u kvalfikiacijama za Eurobasket.

Sledeće kolo je odloženo, a sada ga je Radonjić uvrstio u ekipu s obzirom da u rosteru nema Terija, a Noko se nije skidao jer je tek doputovao.

Dejan Radonjić

ABA liga

Takođe, dao je šansu Uskokoviću, koga je doduše Obradović prvi put skidao za utakmicu tek u 10 kolu protiv FMP.a iako nije imao plejmejkera svo to vreme.

Moguće je da su na pomolu promene u Zvezdi i da će mladi domaći igrači dobiti više na značaju. Ostaje da se vidi na narednim mečevima.

(Telegraf.rs)