VELIKA REKONSTRUKCIJA! Bahar precrtao još jednog igrača Crvene zvezde…

Nastavlja Izraelac sa rekonstrukcijom tima

Crvena zvezda je uspela da dođe do treće uzastopne duple krune u Srbiji, a iduće sezone će igrati i u Ligi šampiona. Tamo će ih predvoditi Barak Bahar, koji je očigledno krenuo u kompletnu rekonstrukciju tima na Marakani.

Nakon što je precrtao Milana Borjana i na neki način "sklonio" Aleksandra Kataija, Bahar je odlučio da uruči i "čiste" papire Veljku Nikoliću, prenosi "MeridianSport".

Spekuliše se i o tome da će sledeća destinacija 22-godišnjeg fudbalera biti Kipar, a štaviše, čak se pominje i to da će on napustiti klub bez obeštećenja iako ima ugovor do 2025. godine.

On je produkt Zvezdine škole i proveo je četiri sezone u prvom timu, tokom kojih je odigrao 82 utakmice, a postigao je 10 golova i imao je isto toliko asistencija. Međutim, povrede su u određenoj meri i pokvarile karijeru ovog igrača, pa se u pređašnjoj sezoni i nije naigrao.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Uspeo je da se vrati na teren, igrao je protiv Trabzonspora, gde je postigao i gol u Turskoj, ali ga to nije uvrstilo u tim pored svih ostalih fudbalera na njegovoj poziciji.

Svojevremeno su Nikolića gledali i iz Los Anđelesa, ali tada nisu bili zadovoljni viđenim, te je fudbaler ostao na Marakani.

(Telegraf.rs)