VELEOBRT! Zvezda više ne traži štopera, defanzivac produžava ugovor na još dve godine

Crvena zvezda je obezbedila važan potpis za narednu sezonu.

Zvezdan Terzić je poručio da će Crvena zvezda možda morati da dovede novog štopera ovog leta pošto je bila nesigurna situcija oko Radovana Pankova, ali deluje da sada imaju brigu manje!

Radovan Pankov produžiće ugovor sa Crvenom zvezdom do 2024. godine, prenosi portal "Mozzart Sport".

Pankovu ugovor ističe krajem juna i ozbiljno je razmišljao o odlasku sa "Marakane", po drugi put u inostranstvo, ali je na kraju uspeo da dogovori sve sa Zvezdom i nastaviće da nosi njen dres.

S obzirom na to da je Zvezda već odlučila da neće prodavati Strahinju Erakovića, dok to ne pomišlja ni u slučaju Aleksandra Dragovića, čini se da štoperska linija za narednu godinu ostaje nepromenjena.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prethodne sezone Pankov je bio treći izbor Dejana Stankovića, ali je opet uspeo da sakupi 36 mečeva u svim takmičenjima, odnosno nešto preko 2.000 minuta na terenu. Nezvanično, trebalo bi da zarađuje otprilike isti novac koji je ponuđen i Milanu Gajiću za novi ugovor, ali desni bek još nije rekao "da".

Pankov je inače u Zvezdi od 2019. godine kada je stigao za 300 hiljada evra nakon fantastične sezone u Nišu kod Nenada Lalatovića, a od maih nogu je navijač crveno-belih.

Do sada je za Zvezdu odigrao 108 mečeva i postigao je tri pogotka.

Mondo.rs