Već je poznat sastav za revanš u Danskoj

Više od konačnih 1:1 sa ”Marakane”, sve u Crvenoj zvezdi je posle meča sa Kopenhagenom brinula situacija sa povredama Milana Pavkova i Milana Rodića, koji su tokom meča morali da budu zamenjeni.


Juče je potvrđeno da će Milan Pavkov zbog povrede zadnje lože morati najverovatnije da pauzira dve nedelje, ali da će u klubu učiniti sve da ta pauza traje nešto kraće.


Ipak, realno je da Pavkov ne bude u sastavu Zvezde u revanšu u Kopenhagenu i da će starter u špicu biti Ričmond Boaći.
Kada je Milan Rodić u pitanju, tu je situacija mnogo bolja.


On ima problem sa istegnućem leđnog mišića, ali ta povreda nije teže prirode, pa će on propustiti samo naredni prvenstveni meč protiv Mladosti iz Lučana.


Za revanš protiv Kopenhagena bi trebalo da bude potpuno spreman, što je odlična vest, s obzirom da se njegova alternativa, Brazilac Žander, još uvek adaptira na novu sredinu.


Kada je ostatak tima u pitanju, drugih nezvesnosti ne bi trebalo da bude, osim možda da li će Ben biti u startnoj postavi, imajući u vidu da je u prvom meču Vukanović dobio prednost. Ipak, s obzirom da je i Ben imao problema sa lakšom povredom, za očekivati je da se to do revanša u potpunosti sanira i da će i Ben biti potpuno spreman.


U tom slučaju, sastav Crvene zvezde u revanšu bi mogao da izgleda ovako: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić – Kanjas, Jovančić – Ben (Vukanović), Ivanić, Marin – Boaći.

sportske.net