VAŽNO OBAVEŠTENJE! Ukoliko idete na utakmicu protiv Rendžersa ovo obavezno morate pročitati

Crveno-beli upozoravaju da su pod uslovnom kaznom UEFA

Crvena zvezda će u četvrtak od 18.45 na Marakani dočekati Rendžers u revanš meču osmine finala Lige Evrope.

Crveno-beli su se iz Glazgova vratili poraženi sa 3:0, ali i uprkos ubedljivom porazu, navijači Zvezde veruju u svoj tim, koji u Glazgovu nije imao sreće i zaslužio je se vrati iz Škotske sa povoljnijim rezultatom.

Karte su gotovo rasprodate i nema sumnje da će prepuna Marakana dočekati Rendžers i igrači Zvezde će imati neverovatan vetar u leđa.

U naletu emocija svašta se dešava, pa je klub upozorio svoje navijače važnim obaveštenjem na zvaničnom sajtu, koje prenosimo u celosti.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsećamo vas da je Crvena zvezda još uvek pod uslovnom kaznom UEFA, te da će čelnici evropske kuće fudbala pomno pratiti dešavanja na našem stadionu. Iz tog razloga, vrlo je važno da se svi na stadionu pridržavaju ustaljenih pravila, kako naš klub ne bi bio ponovo kažnjen.

Svi koju u četvrtak dođu na Marakanu, moraju imati kartu bez obzira na godine. To se odnosi i na decu koja moraju da imaju svoje sedište, jer zbog velike gužve neće moći da sede u krilu roditelja ili pratilaca. Kapije Marakane biće otvorene tri sata pre početka meča, i pozivamo sve navijače da dođu ranije i zauzmu svoje mesto kako bi se izbegle gužve na ulazima.

Takođe, apelujemo na navijače da na istočnoj tribini ne zauzimaju mesto na rampi za invalide, kako bi oni imali adekvatan pogled na teren. Podsećamo da karte kupljene za meč sa Ludogorecom važe za utakmicu sa Rendžersom, i da nije potrebna nikakva zamena, već je dovoljno samo doći sa tom ulaznicom - navodi se na sajtu Zvezde.

(Telegraf.rs)