VAŽNO OBAVEŠTENJE! Ovo morate znati pre nego što dođete na utakmicu Zvezde i Mančester Sitija

Ogromno interesovanje vlada za utakmicu šestog kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Mančester sitija, koja je na programu sutra od 18.45 časova.

Očekuju se velike gužve, te je važno da zbog planirane koreografije navijači dođu na stadion ranije i ponesu šal, kao i da ispoštuju sve preostale instrukcije kluba. Zato su u Crvenoj zvezdi izdali saopštenje za svoje simpatizere, koje prenosimo:

- Obaveštavamo sve zvezdaše, kako bi se što bolje organizovali i lakše prišli ulazu na stadion, da će prolaz između zapadne i južne tribine stadiona "Rajko Mitić" biti zatvoren i neće moći da se koristi.

- Molimo Vas da navijate fer i sportski i da ne ubacujete nikakve predmete na teren.

- Svaka karta važi samo za ulaz koji je naveden na njoj, neće moći sa kartom koja je predviđena za jedan ulaz na tribini da se uđe na bilo koji drugi ulaz.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Apelujemo da je potrebno da svaki posetilac utakmice ima kartu, zbog velike gužve nije moguće da deca uđu bez ulaznice.

- Molimo vas da zauzmete mesta koja su naznačena na vašim kartama, te na taj način obezbedimo komfor. Sva sedišta su numerisana.

- Takođe zbog velike gužve apelujemo i upozoravamo da neće biti dozvoljeno stajanje i sedenje na stepeništu, kao i blokiranje evakuacionih puteva. U slučaju hitnih intervencija slobodan prolaz stepenicama je uslov za brzu reakciju. Molimo vas da pomognete redarima da sve protekne u najboljem redu.

- Pun stadion znači i zagušenje prilaza oko stadiona, te stoga klub poziva navijače da što ranije dođu na utakmicu. Kapije će biti otvorene tri sata pre meča.

- Ispred kapija stadiona na istočnoj i zapadnoj tribini nalaziće se info pultovi, na kojima možete dobiti potrebne informacije. Tu možete odložiti stvari koje nisu predviđene za unošenje na tribine stadiona “Rajko Mitić”.

- U sektoru članstva, koji se nalazi na zapadnoj tribini između kapija 5 i 6, sve izgubljene i nađene stvari možete da potražite i ostavite na pultu, koji je posebno označen.

Kurir sport