Vatromet Delija obasjao pola Niša posle pobede Zvezde

Još jedna pirotehnička predstava navijača beogradskog kluba

Nedugo posle meča Radničkog i Zvezde na niškom "Čairu", navijači beogradskog kluba iz ovog grada su drugi put u dva dana priredili pravi pirotehnički spektakl.

Podsetimo, niške Delije su veče pre utakmice dočekale crveno-bele igrače u špaliru sa bakljama, a sličan scenario su im pripremili i nakon meča u kojem je tim Dejana Stankovića slavio rezultatom 1:0.

Navijači su na nekoliko tačaka u gradu aktivirali vatromete, tačnije sa tačno 35 lokacija što je broj godina navijačke grupe Zvezde iz Niša - pa je ovo bila idealna prilika da proslave rođendan.

Brojni građani, kako javlja dopisnik Telegrafa iz Niša, su bili iznenađeni ovim prizorom, jer kažu da se ni za Novu godinu ne raspali ovoliko pirotehnike.

Gledano sa okolnih zgrada prizor je bio zaista fascinantan, vatrometi su neprekidno prštali nekoliko minuta, a čitav spektakl upotpunio je kontrast bljeska pirotehnike i mraka koji se u međuvremenu spustio.

Navijači Zvezde su i na ovaj način proslavili još jednu pobedu, a i želeli su snažno da ohrabre Stankovićev tim uoči utakmice godine protiv Milana, koja je naredna u kalendaru srpskog prvaka.

I po povratku sa meča u Novom Pazaru Delije su na sličan način, uz mnogo pirotehnike, dočekali ekipu na Marakani.

Telegraf.rs