“Uživam u Zvezdinom dresu!”

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Spartak iz Subotice rezultatom 3:0

Crvena zvezda je trenutno lider prvenstva sa sve 4 pobede i deluje kao ubedljivo najbolji tim. Poslednju pobedu su postigli protiv Spartaka ubedljivim rezultatom 3:0, a nakon te utakmice oglasio se Stefan Mitrović koji je izneo svoje mišljenje o utakmici i sezoni.

- Odlično smo ušli u sezonu sa četiri pobede čime smo samo nastavili dobar niz koji imamo sa priprema. Tada rezultat nije bio u prvom planu, ali su se videli obrisi naše igre, i sada je u potpunosti jasno da kroz presing i efikasnost želimo da dolazimo do pobeda. Mislim da smo juče mogli da budemo i ubedljiviji, ali i Spartak je dobra ekipa, branili su se organizovano i nije bilo lako da probijemo njihov blok. Međutim, čim jesmo, brzo smo došli i do drugog i do trećeg gola.

Potom se osvrnuo na očekivanja od njegove igre i šta stručni štab traži od njega.

- Igraću šta god stručni štab bude tražio od mene, svakako, ne razlikuje se ovo mnogo od moje prirodne pozicije, osim što zahteva više pažnje ka defanzivi, ali i više trčanja, što ja volim. Ipak, da bih bio kompletan igrač, moram da budem spreman da prihvatam razne uloge, tako da uživam na terenu uvek kada nosim Zvezdin dres. Ovo mi je druga sezone, sada sam se u potpunosti privikao na zahteve, i mislim da mogu samo još bolje da igram.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Osvrnuo se Zvezdin napadač i na atmosferu koju su priredili domaći navijači.

- Navijači su i juče bili sjajni, jednostavno smo svi uzbuđeni zbog Lige šampiona. Za mene kao nekog ko je zvezdaš ceo život, to je doslovno ostvarenje sna. Igrati na Marakani sa Zvezdom utakmicu protiv nekog evropskog velikana, a da se u pozadini čuje himna Lige šampiona je nešto zbog čega se trenira svaki dan. Ipak, bitno nam je i da navijači dolaze na svaku utakmicu u prvenstvu, jer nam mnogo znači njihova energija sa tribina.

Stefan Mitrović je odigrao prvih 58 minuta utakmice i za to vreme je uradio nekoliko važnih stvari za igru Zvezde.

(Telegraf.rs)