Utučeni Milojević se obratio Delijama nakon poraza u finalu (FOTO)

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio je očigledno utučen posle poraza od Partizana u finalu Kupa Srbije, ali je rivalu čestitao trofej i rekao da je njegovom timu očigledno falila strast.

"Čestitam Partizanu na osvojenom kupu. Što se tiče same utakmice, mislim da su obe ekipe igrale tako da naprave što manje grešaka. U pripremi smo i pretpostavili i očekivali da će Partizan da bude u bloku i da proba u kontrama da nas ugrozi. Nismo nalazili rešenja, jer nismo nalazili ni hitrinu, ni brzinu.

Imali smo dosta igrača van igre. Nismo imali ni izglednu šansu. Opet, sa druge strane, Partizan je dao gol iz prekida i za toliko je pobedio i osvojio kup. Rekao sam, pored čestitki Partizanu, moram i mojim igračima da čestitam na celoj sezoni, bila je naporna.

Možda je i gordo, ali došlo je do toga da se zapitamo da vidimo gde smo i šta smo i sa kakvim ćemo snagama u novu sezonu. Igrači su sad na zasluženom odmoru. Već 9. juna je okupljanje, i ponovo naporna sezona, ništa manje lakša ili teža nego ova
", rekao je Milojević.

Novinari su primetili da je ovo verovatno najslabija igra Zvezde ove sezone i upitali ga da li su neki igrači možda i precenjeni.

"Nemojte da pucate sad zbog ovoga. Ne bih se složio sa vama jer nikada nismo pričali da li je neko precenjen ili potcenjen, voleo bih da se takve reči ne upotrebljavaju. Ne možete posle jedne utakmice da dođete tako. Slažem se da li je taktički jedno ili drugo.
Ja sam trener i ja ih treniram i ja postavljam igrače. U našim utakmicama imamo jasan plan, ali ono što nam nedostaje u poslednje vreme je strast. Partizan je imao strast. Ovo što kaže Savo, psihologija i strast igrača su najvažniji. Nismo imali danas, ni u poslednje vreme.

Negde smo dosta rano osvojili to prvenstvo, treba sve to da iznesu. Verovatno su razmišljali o nekim drugim stvarima. Partizanu je danas cela sezona stala u 90 minuta, to smo znali pre utakmice. A nama je očigledno da nije cela sezona stala u 90 minuta. Jednostavno, ta strast, mi je nemamo, zašto je nemamo, to je drugo pitanje. Pitanje za mene
", rekao je Milojević.

Šta može da se uradi da se povrati ta strast?

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

"Ne znam šta hoćete sad da odgovorim? To je sasvim normalno negde, kad smo imali taj cilj i taj kup...To je njihov mentalitet, oni su u svojim glavama ko zna gde. Isto nam se dešavalo prošle godine. Ne kažem da je to dobro, ne treba da bude dobro, ali mi da bismo bilo šta uradili sledeće sezone, ovu moramo da zaboravimo. Nova sezona, kreće se od nule", rekao je Milojević.

Zvezda se večeras raspustila, a trener će uzeti nekoliko dana slobodno, a onda će se "baciti" na prelazni rok.

sportske.net