USKORO KRAJ PRELAZNOG ROKA! Delije NESTRPLJIVO čekaju ozvaničenje dva OGROMNA pojačanja

Čekaju se ozvaničenja Nemanje Motike i Edmunda Ada na Marakani

Prelazni rok je završen u većini evropskih zemalja, ali ne i u Srbiji, gde je "pijaca" otvorena do 11. februara.

Zato mnogi navijači Crvene zvezde ne moraju da brinu što crveno-beli nisu ozvaničili transfer Nemanje Motike, koji je jednom nogom na Marakani i čeka se samo ozvaničenje.

Kako saznajemo, Nemanja Motika bi u toku današnjeg dana trebalo i zvanično da bude zaveden kao fudbaler Crvene zvezde, a crveno-beli će za njegove usluge platiti Bajernu 1,5 miliona evra.

Uporedo sa transferom ofanzivnog veziste, crveno-beli rade i na transferu Edmunda Ada, reprezentativca Gane koji je pod ugovorom sa Šerifom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezda pregovara sa Moldavcima i nada se da će uspeti da spusti cenu za obeštećenje.

Zvezda se nada da bi mogla da se "nađe" sa Šerifom na 1,5 miliona evra, ali šampion Moldavije je već odbio jednu ponudu za Ada od Midtjilanda od 2 miliona evra, pa je teško očekivati da spusti cenu.

Transfer Ada se takođe može očekivati u narednih nekoliko dana i na Marakani su optimisti da će završiti još jedno "kapitalno" pojačanje.

Ono što Zvezdi ide u prilog jeste činjenica da je u mnogim zemljama zapadne Evrope završen prelazni rok, pa mnogi klubovi koji su želeli Ada sada otpadaju iz konkurencije i Zvezda ima veće izglede da završi transfer.

Podsetimo, Zvezdu su u ovom prelaznom roku napustili Marko Lazetić, koji je prešao u Milan u transferu koji bi mogao da dostigne 5,5 miliona kada se aktiviraju sve klauzule, kao i Njegoš Petrović, koji je prešao u Granadu za 1,5 miliona evra.

Ukupno su crveno-beli od prodaje "dobri" 7 miliona evra, pa otuda imaju mogućnost i da izdvoje veći novac za obeštećenja.

(Telegraf.rs)