URNEBESNO! Navijači iskopali snimak gde Trifunović kaže da navija za Zvezdu

Uroš je i dan posle meča večitih "zvezda dana"

Večiti derbi iznedrio je još jednog heroja ili antiheroja, zavisi iz kog ugla gledate.

Dan nakon ubedljive pode košarkaša Partizana nad Zvezdom, i dalje se najviše pominje jedini nesportski gest tokom čitavog meča - provokacija Uroša Trifunovića ka klupi Zvezde posle pogođene trojke.

Svu akteri su složni, potpuno nepotreban gest mladog igrača crno-belih, koji je zbog toga sada predmet verbalnih napada druge strane na društvenim mrežama.

Momak se u međuvremenu izvinio Zvezdi odmah posle meča, a uradio je to i dan kasnije, no to nije mnogo pomoglo da se smire odavno potpaljene strasti...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Navijači Zvezde ovakve situacije uvek dočekaju sa jako negativnim nabojem, jednostavno ne praštaju, posebno što se ovde radi o sinu legende kluba.

A oni najuporniji su išli dotle da su "iskopali" stari snimak Trifunovića junora na kome on, po osvajanju jedne od medalja sa reprezentacijom, kaže kako od malena navija za crveno-bele.

Ne znam, ovaj, od malena navijam za Zvezdu, išao sam stalno na utakmice - izjavio je tada kudravi Trifunović pred kamerom.

Naravno, važno je u čitavoj ovoj ujdurmi razumeti da igrači nisu navijači, da je posao jedno, a simpatisanje nekog kluba nešto sasvim drugo.

Trifunovića je profesionalni put odveo na "drugu stranu" gde se, očito, oseća srećno i prihvaćeno. I to je jedino važno. Neka ovo sve shvati kao dobru školu.

(Telegraf.rs)