Urnebesna izjava nakon utakmice sa Zvezdom: “Lopta je bila ispumpana i kockasta, pipnuo sam je!”

Trener Inđije nije bio zadovoljan posle ubedljivog poraza.

Fudbaleri Crvene zvezde su potpuno razbili ekipu Inđije na gostovanju, savladavši ih 5:1 posle furioznog prvog poluvremena.

Tim Dejana Stankovića je tako upisao i 31. pobedu u 33. meču u Superligi ove sezone, a posle meča trener Inđije Goran Milojević imao je vrlo zanimljivo opažanje meča.

Zvezda je ubedljive pobede stigla tako što je već na poluvremenu imala prednost 4:0, da bi do kraja meča samo "dovršili posao".

Igra Inđije, koja ima samo teoretske šanse da opstane u Superligi, očigledno je razočarala trener Milojevića.

"Bila je ispumpana lopta u prvom poluvremenu, tako da nismo uspeli da damo taj gol da se vratimo u utakmicu", počeo je trener Inđije neočekivanim tonom.

"Ne mogu da prepoznam ove momke u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu je Zvezda "spustila gas" i igrala do prijatnosti. Čekamo utakmicu protiv Radničkog i da pokušamo da u poslednjih pet kola napravimo čudo da opstanemo."

On je potom ponovo iznenadio svojom opaskom.

"Nismo ni očekivali da se vadimo na Crvenoj zvezdi. Bio bi to apsurd, ali mislim da je bila ispumpana lopta, pipnuo sam je, a možda je bila i kockasta, nije bila okrugla", zaključio je ironični Goran Milojević.

Mondo.rs