Ulaganje u budućnost! Novi ugovori za velike nade Crvene zvezde

Ilija Babić i Nikola Knežević produžili boravak na Topčiderskom brdu

Nisu igrači koji su već sada spremni da pomognu prvotimcima u borbi za Ligu šampiona i odbranu titule u Mozzart Bet Superligi, ali jesu momci koji bi, nadaju se u Ljutice Bogdana, mogli da predstavljaju budućnost kluba sa Topčiderskog brda.

Nove ugovore sa Crvenom zvezdom potpisali su omladinci Ilija Babić i Nikola Knežević.

Babić igra na poziciji napadača i potpisao je četvorogodišnju vernost s tim da će narednu sezonu provesti na kaljenju u taboru novog superligaša, ekipi Mladost GAT iz Novog Sada.

Ofanzivni vezni Knežević parafirao je do 2025. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Obojica su oduševljeni.

Mnogo mi znači produžetak ugovora, to je neki dečački san, da budem ovde u Crvenoj zvezdi. Nadam se da ću svojim partijama opravdati poverenje svih i da ću zaslužiti da se vratim na Marakanu. Mnogo sam radio tokom leta, svestan sam da je prelazak u Superligu težak, ali želim da se dokažem i nadam se da će biti mnogo golova i asistencija“, rekao je Babić,  momak rođen 2002. godine, koji je propustio deo protekle sezone zbog mononukleoze, ali se u međuvremenu oporavio.

Knežević je prošle sezone u Grafičaru na 31 utakmici postigao četiri gola i namestio još pet, što ga je izdvojilo kao najkreativnijeg igrača Zvezdine filijale.

Osećaj je divan i ogromna je čast i privilegija potpisati ugovor sa najvećim klubom u regionu. Kao i do sada, idemo još jače u narednu sezonu i nadamo se najboljim rezultatima. Imam motiv da napredujem iz godine u godinu, radio sam to do sada i nastaviću u tom maniru… Kao i svakom detetu koje prođe Omladinsku školu i potpiše ugovor, san mi je da zaigram u prvom timu. Da li će to biti za šest meseci, godinu, dve, videćemo, ali čekam svoju šansu, nadam se da ću je dobiti i iskoristiti na pravi način”.

Mozzartsport