“Uigrani smo, imamo kontinuitet, sve je na nama”

“Verujem u ekipu, očekujem pravo zvezdaško veče”, poručio je treneer crveno-belih

Jedinstven stav srpske javnosti glasi: Crvena zvezda nije mogla bolje da prođe na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nekada su crveno-beli morali da “krvare” protiv Kopenhagena kako bi stigli do plej-ofa, sad će imati oreol velikog favorita u dvoboju sa pobenikom meču Pjunik-Didelanž.

Uz sve to srpski šampion će imati dovoljno vremena da podigne formu, jer će do 3. avgusta imati još dva meča u Superligi Srbije.

” Znamo šta je naš cilj i šta se očekuje od nas. Spremamo se već dugo vremena za ono što nas čeka u Ligi šampiona, i ovo je prva prepreka na našem evropskom putu. Ne potcenjujemo nikoga, ali ni ne precenjujemo, jer smo svesni našeg kvaliteta, kontinuiteta, uigranosti i faktora publike koji uvek pravi razliku u našu korist na evropskim mečevima. Sve je u našim nogama, ko god da nam bude naredni rival. Verujem u ekipu, verujem da će i navijači napuniti Marakanu u prvom meču i da će biti pravo zvezdaško veče. Nas do tada očekuju još dve prvenstvene utakmice i nadam se da ćemo nastaviti u maniru u kom smo startovali takmičarsku godinu. Svi imamo isti cilj, a to je Liga šampiona”, poručio je Dejan Stanković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mozzartsport