Uhapšen predsednik Sampdorije koji želi da dovede Dejana Stankovića

Ferero je, prema navodima medija, sproveden u zatvor

Predsednik Sampdorije Masimo Ferero uhapšen je u ponedeljak od strane finansijske policije, u okviru istrage za korporativne zločine i bankrot!

Ovu vest preneli su italijanski mediji koji navode da je ferero prebačen u zatvor, dok je za još pet osoba određen kući pritvor. Takođe, navodi se da FK Sampdorija nije uključena u istragu.

Zanimljivo, Ferero je uhapšen samo dan nakon što se u italijanski medijima pojavila vest da na klupu tima želi da dovede trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića. Poznati italijanski novinar Fabricio Romano je javio da Stanković ima želju da ide u Đenovu, ali da je Zvezda ta koja "pravi problem" i ne pušta ga sa Marakane.

Poslednjih dana Italijom su kružile glasine da je Ferero navodno bio pod istragom zbog prodaje Pedra Obijanga 2015. godine u Vest Hem, uz optužbe za pranje novca i prevaru, ali je oslobođen. Međutim, tužioci su pregledali dokumentaciju u vezi sa kompanijama koje su u vlasništvu Ferera i došli su do saznanja da je korišćen lažni stečaj, odnosno da su na taj način pražnjene kase firmi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)