UEFA kažnjava Dejana Stankovića!?

Sve zbog dočeka

Zvezdin strateg Dejan Stanković je kao igrač ostavio neizbrisiv trag u najčuvenijoj generaciji Intera koja se okitila popularnom Tripletom.

U slavnom milanskom klubu je proveo devet i po godina i za to vreme upisao 326 utakmica i 42 gola, osvojivši usput čak 15 trofeja.

Razumljivo je onda i što su mu navijači Intera priredili prijateljski doček po dolasku Crvene zvezde u Milanu. Nekolicina Interovih ultrasa je dočekala Stankovića ispred hotela Šeratona uz pesme, bakljadu i poruku na ćirilici:

„Dobrodošao Dejane, tvoji ljudi te pozdravljaju“.

Međutim nekolicina lokalnih medija naklonjenih klubu Milanu poput Planete MilanSempre Milana ili Milan Newsa su u svemu tome pronašli problem.

Danas su u pomenutim medijima objavljeni članci u kojima se od UEFA traži da preispita ponašanje Zvezdinog trenera jer je prekršio anti-Covid protokol koji nalaže da učesnici utakmica ne smeju da budu u kontaktu sa ljudima iz spoljnog sveta. 

Stankoviću se zamera što se grlio sa navijačima Intera i što pride nije nosio masku pa je tim navodno ugrozio sopstveno zdravlje, ali i igrača Zvezde i Milana.

Ipak, čini se da su mediji naklonjeni Milanu samo zajedljivi zbog dočeka koji je dobio Dejan Stanković u njihovom gradu od navijača ljutog rivala nego što ih je briga za UEFA protokole...

Mozzartsport