UEFA kaznila Zvezdu za incidente protiv Midtjilanda, zabranjeni navijači, evo ko sme na stadion

Evropska fudbalska unija presudila na osnovu dostavljenog materijala sa meča Zvezda - Midtjiland

Evropska fudbalska unija bila je blagonaklona prema srpskom prvaku Crvenoj zvezdi pri izricanju kazne za incidente na meču Lige Evrope sa Midtjliandom.

Vest koja stiže iz Niona glasi, kako saznaje Telegraf: Stadion Zvezde je suspendovan na jednu utakmicu dok će klub morati da plati i globu od 45.000 evra.

Posle svega što se desilo, a desio se rafalni napad tvrdim predmetima na sudiju pri čemu je pogođen Stankovićev asistent, i s obzirom na to da je klub bio pod uslovnom kaznom, može se konstatovati da je Zvezda sjajno prošla ovog puta!

Dakle, Zvezda će moguće ključni meč sa Ludgoovrecom, prvi naredni, igrati bez prisustva tradicionalne publike, a povoljna okolnost je da će toj utakmici moći da psisutvuju deca, kao što je i ranije bio slučaj kada je stadion bio pod suspenzijom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsećamo, Evropska kuća fudbala je već jednom kaznila Zvezdu, zbog vređanja Ibrahimovića, sa dve domaće utakmice bez prisustva navijača, s tim da je druga bila uslovna, ako bi se izgred ponovio u narednih godinu dana.

Upravo se to i dogodilo, pa će Zvezda još jedan meč morati da igra bez pomoći najvatrenijih navijača.

(Telegraf.rs)