U Zvezdi smatraju da je “POKIDAO” pripreme, konačno pokazao svoje vrednosti

Zvezdan Terzić ishvalio Nemanju Milunovića

Tokom razgovora sa medijima u Austriji, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kratko je analizirao igrače i pripreme u Vindišgarstenu.

Tom prilikom je istakao da je Nemanja Milunović fudbaler koji je najviše pokazao i najavio da će tek da pokaže.

U Zvezdi je potreban period adaptacije i mali broj igrača odmah bude na startu i nivou koji očekujemo. To se odnosi i na Ivanića i na Milunovića, koji je po našem mišljenju najkvalitenije odigrao pripreme i biće onaj pravi zbog čega je doveden. Daće čvrstinu Zvezdinoj odbrani, jer je štoper koji ima klasu. On na proleće nije bio na nivou koji smo očekivali jer je imao drugu pauzu zbog povrede u BATE Borisovu - rekao je Terzić i dodao:

Ove pripreme su nas uverile da je on igrač kog je Zvezda traižila godinama unazad. Sa tom visinom, hitrinom, tehnikom... On je igrač koji konstantno igra LŠ i LE i u najjačim utakmicama smo ga videli kakvu klasu ima. Da se nije povredio, on bi bio prvi štoper reprezentacije Srbije.

Nemanja Milunović, Zvezdan Terzić

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nemanja Milunović i Zvezdan Terzić; Foto: MN Press

Priznao je Terzić i da Zvezda neće dovoditi štopera.

Nećemo dovoditi štopera u Zvezdu. Savić ima ugovor sa Zvedom i ne vidim zašto ne bio ostao. On i Žule Stojković mogu da idu ako nađu dobar aganžman. Zvezdi je potrebna sveža krv, došli su novi igrači na njihovim pozicijama, ali ako ne nađu ostaće i biće konkurencija.

Milunović je neprikosnoven na poziciji štopera, velika je konkurencija, tu su Babić, Raša Pankov i stvarno mnogo očekujem od njega. Profil igrača koji je bio poreban Zvezdi, Hitar, agresivan, sa jakim karaketom. Kompatibilan da igra i sa Babićem i Milunovićem.

(Izveštač Telegrafa iz Austrije, Mario Marić)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: