U Zvezdi ima još dva mesta za pojačanja, evo i koja (FOTO)

Od juče u Turskoj 30 fudbalera Crvene zvezde, ima mesta za još dvojicu novajlija u finišu prelaznog roka

Fudbaleri Crvene zvezde od juče su u Turskoj. Posle leta preko Istanbula i dolaska u hotel u Beleku u popodnevnim časovima, odrađen je trening u teretani. Vremenski uslovi nisu bili pogodni da ekipa od 30 igrača izađe na teren, „upoznavanje” je danas.

Trener Vladan Milojević ima već formiran tim, ali ostavljen je prostor i za još dva pojačanja. Očekuje se da do kraja prelaznog roka stignu Milan Gajić i Mirko Ivanić, a da bi se to i ostvarilo potrebno je da se ispune određeni preduslovi.

Kad je u pitanju Ivanić, čije bi angažovanje trebalo da predstavlja zaokruživanje zimskog prelaznog roka, neophodno je da BATE Borisov smanji zahtev za obeštećenje. Pregovori još traju.

U slučaju Gajića, neophodno je da se u Zvezdinoj ekipi stvori prostor za njegovo angažovanje. Očekivani transfer Rodića u inostranstvo i pomeranje Gobeljića na mesto levog beka, mogli bi da lansiraju mladog reprezentativca među crveno-bele. NJemu je imperativ da pređe u klub gde će da igra posle perioda stagnacije u Bordou.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sportski Žurnal

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: