U INAT “HEJTERIMA”: Nikola Jokić će igrati na MUNDOBASKETU? (FOTO)

Nikola Jokić o reprezentaciji Srbije i učešću na Svetskom prvenstvu u Kini

"Imamo velike šanse da se nađemo u Kini, ali sada su kvalifikacije malo ’zamršene’ jer najbolji igrači ne igraju", rekao je Jokić, a potom odgovorio na pitanje novinara da li bi voleo da zaigra na Mundobasketu:

„Malo je teško, ako kažeš da onda moraš da ideš, daleko je i ne razmišljam o tome trenutno. To je nešto što će doći u budućnosti".

Nikolin odgovor je zagolicao maštu navijačima naše reprezentacije jer i dalje postoji mogućnost da Nikola igra na svetskom prvenstvu.

Neki navijači i dalje veruju da neće moći da igra na svetskom zbog priprema u NBA ligi kao i samog plejofa jer je ipak Nikola glavni igrač Denver Nuggetsa.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Navijači pišu sledeće:

"Kao i sve vezano sa Jokićem treba posmatrati kroz prizmu Miška Ražnatovića. Ako Miško da zeleno svetlo igraće, ako ne da neće. Realno Jokić je pre 4 godine bio debeli 14. igrač Mege a danas je franšizni igrač i all star jednog od 5 najjačih klubova u NBA ligi i to upravo zato jer je bez pogovora dao da mu Miško vodi karijeru. Jasno je da će on da ga sluša i da mu ovaj kaže da skoči iz aviona bez padobrana. I to sa pravom, jbg... ali je činjenica da počinje cela ova priča da liči na mrcvarenje sa Stojakovićem u kasnijoj fazi karijere. Ipak treba biti strpljiv sa njim, unikatan je igrač i nemamo ni izbliza takvog. Kao što je i Denver bez njega značajno slabiji tako je i reprezentacija. Daleko je jul, avgust... polako. "