U ekipu se vratio Holanđanin, ali na leto možda napusti Zvezdu!

Povreda je izbacila vezistu iz takmičarskog ritma, a odigrao je samo jedan meč u drugom delu sezone i u klubu nisu bili zadovoljni njegovim učinkom.

Mnogo više se očekivalo od Lorenca Ebisilia, a Holanđanin je posle dve godine provedene u Apoelu i nastupima u Ligi šampiona trebalo da bude dirigent igre Crvene zvezde. Čitav prolećni deo sezone vezista je proveo pokušavajući da sanira povredu mišića koju je dva puta obnavljao i odigrao je samo jedan meč u Surdulici.

Navijači se pitaju što nije u kombinaciji, a jasan je razlog da Ebisilio nije spreman da ispuni zadatke trenera Vladana Milojevića i standardne uloge su uveliko bile podeljene tokom njegovog ‘bolovanja’. Nedavno se vratio u ekipu i verovatno će imati neku minutažu u finišu sezone sada kada je overena titula i čeka se plasman u finale Kupa Srbije.

Naravno, u klubu nisu zadovoljni prikazanim od Ebisilia i sve češće se spominje mogući rastanak na leto i pored važećeg ugovora i izbora novog pojačanja na njegovoj poziciji. Zimus je postojalo interesaovanje iz Amerike i crveno-belima je ponuđeno 1,5 miliona dolara. Posao nije sklopljen i pošto bivši igrač Ajaksa ima jak ugovor potreban je sporazum dve strane u narednom periodu.

hotsport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: