TUŽNO! Oglasio se Mijatović: “Nisam sanjao neku Barsu ili neki Real, već Zvezdu, bilo bi još golova, ali…”

Fudbaler se emotivno oprostio od crveno-belih

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde, Jovan Mijatović, predstavljen je kao novi fudbaler Njujork Sitija u transferu vrednom 10 miliona evra.

Napadač koji je eksplodirao na Marakani u prethodnih šest meseci, emotivno se oprostio od kluba objavom na Instagramu uz fotografije kako je još kao dete dolazio na utakmice Zvezde i gledao mečeve sa Marakane prvo kao navijač, a potom i tokom igara u prvom timu.

Kako je Mijatović napisao, želeo je da ostane duže na Marakani, a ne samo godinu i po dana u prvom timu, ali je neko mislio drugačije.

- Došao je trenutak da i ja kazem, do nekog sledećeg viđenja. Prelepih 10 godina u klubu, najlepši period mog života je upravo Crvena zvezda. Pre svega želeo bih da se zahvalim svim igračima i stručnim štabovima koji su me sprovodili na pravi put dok sam bio u Crvenoj zvezdi, naučio sam mnogo i hvala vam… Kao malom san mi je bio da igram u Zvezdi, ne u nekoj Barseloni ili nekom Realu, nego baš za Crvenu zvezdu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Ispunio sam to sa 17 godina i mislim da nije postojalo srećnije dete od mene tad… Znao sam da će jednog dana doći trenutak za rastanak, ali nisam očekivao da će taj rastanak doći ovako brzo i da ću biti samo godinu i po dana u prvom timu. Nadao sam se, verovao i trudio da postanem jednog dana dete koje će ostaviti trag i koje će pomoci svojoj Zvezdi da osvoji sve što se može osvojiti, pokušati dati zadnji atom snage i postići gol za pobedu, uspeo sam u tome 3 puta i mislim i siguran sam da bi ih bilo još, ali neko je planirao drugačije…

- San mi je bio da dam gol u derbiju i da ga proslavim sa navijačima kako dolikuje, osvojio sam duplu krunu i dao gol na Marakani, ja sam svoj san ispunio bar što se tiče Zvezde i još jednom bih želeo da se zahvalim pre svega navijačima što su verovali u nas kad niko nije… ZVEZDO VOLIM TE! Do idućeg viđenja vaš Jovan Mijatović - napisao je novi napadač Njujork Sitija.

(Telegraf.rs)