TURCI RAZBESNELI DELIJE: Sramna cena za Vujadina Savića (FOTO)

Činjenica da Vujadin Savić sledeće nedelje ulazi u poslednjih šest meseci ugovora sa Zvezdom otvorila je Trabzonu prostor da realizuje transfer lakše nego što bi to bio slučaj u nekim drugim okolnostima.

Crveno-beli su svesni da Vujadin Savić ima odličnu ponudu iz Turske, ali su i pored toga spremni da još malo "tvrde pazar" i pokušaju da dobiju nešto više novca na ime obeštećenja.

Turski mediji su prvobitno preneli da je Trabzon ponudio 450.000 evra za Zvezdinog štopera, sa samim igračem postignut je načelni dogovor, što znači da sada sve zavisi od aktuelnog šampiona Srbije.

Čelnici kluba iz Ljutice Bogdana voleli bi da od Savićeve prodaje inkasiraju 1.000.000 evra, ali im ne ide u korist to što ugovor ističe na leto.

Zbog toga se očekuje da dva kluba u narednom periodu nastave pregovore i pronađu se na cifri koja će zadovoljiti i jednu i drugu stranu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako trenutno stoje stvari, Trabzon bi mogao da dobije Vujadina Savića za 750.000 evra, dok bi sam igrač na ime trogodišnjeg ugovora trebalo da zaradi 1.500.000 evra bez bonusa.


Sportske.net

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: