Turci ponudili malo za Boaćija pa se okrenuli ka drugom igraču Zvezde

Suma oko milion evra nije dovoljna za golgetera, a na njihovoj listi je i krilni napadač.

Klubovi biraju, plaćaju, mada svaka želja ne može da se ispuni ukoliko je budžet ograničen, pa sledi okretanje drugom rešenju. Konjaspor je ponudio oko milion evra za Ričmonda Boaćija, a njihova ponuda je glatko odbijena, ali kako saznaje HotSport postoji mogućnost sklapanja posla sa drugim igračem Zvezde.

Rukovodstvo šampiona Srbije neće da pusti golgetera ispod tri miliona evra evra, pošto su ga od Đangsua otkupili za 2,5 miliona evra. Što je istorijski rekord i iza njega je samo Mateo Garsija.

Turci su letos želeli El Fardu Bena, a nisu se tada dogovorili sa igračem. Ovog puta suma od 600.000 evra za platu krilnog igrača može da bude po meri, kao i milion evra za obeštećenje pošto mu ugovor ističe 30. juna 2020. godine.

Ostaje da se sve izvaga, mada Ben ima poziv iz Katara i Saudijske Arabije, gde su finansijski uslovi za njega mnogo jači, tako da mu se ne žuri da napusti Beograd po svaku cenu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ima ponudu i za produžetak saradnje i na njemu je odluka zajedno sa crveno-belima, gde je za dve godine imao odličan učinak. Na 86 utakmica postgao je u svim takmičenjima 40 golova.

Hotsport.rs