TSC brutalno oštećen na meču protiv Partizana! Nije im sviran čist penal…

Nije se oglasio glavni arbitar, a nije reagovala ni VAR soba

Ako želite da gledate video boljeg kvaliteta, molimo vas isključite bloker reklama (Ad Blocker)

Fudbaleri Partizana preživeli su teško gostovanje u Bačkoj Topoli, gde su slavili sa 3:2 posle evrogola kapitena Slobodana Uroševića u 85. minutu.

Međutim, mogla je situacija da bude i drugačija, da je u 23. minutu za TSC sviran penal posle duela Petra Ratkova i Ljubomira Fejse.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ratkov je prvi došao do lopte, koju je poslao izvan kaznenog prostora, nakon čega ga je po nozi udario Fejsa, koji je zakasnio sa startom.

Ipak, glavni arbitar Aleksandar Živković se nije oglasio, a nije dobio poziv ni iz VAR sobe, gde je glavni arbitar bio Srđan Jovanović, a pomoćnik Dejan Trifković.

I Zvezda je na profilu Zvezda TV-a negodovala zbog ove situacije i apostrofirala je upravo Srđana Jovanovića, na koga su se u prošlosti često žalili.

VAR pravda u Srbiji... Kada se vrši pritisak, Srđan Jovanović bude u BAR sobi, a onda ni kamere nisu dovoljne - napisali su na profilu Zvezda TV-a.

Interesantno je da su za gotovo identičnu situaciju na večitom derbiju svirali penal za Partizan. Tada je došlo do sličnog kontakta Marka Živkovića i Aleksandra Kataija. Sudija se takođe nije oglasio u tom momentu, ali je dobio poziv iz VAR sobe, posle čega je pokazao na belu tačku.

Zanimljivo je i da je sudija koji je bio glavni u VAR sobi na derbiju bio Aleksandar Živković, koji je delio pravdu u Bačkoj Topoli.

Telegraf.rs