Tri potpisa u CRVENOJ ZVEZDI! (FOTO)

Košarkaški klub Crvena zvezda nastavio je sa dugogodišnjom praksom da angažuje najtalentovanije momke iz Srbije koji su skrenuli pažnju svojim košarkaškim razvojem, igrama i ponašanjem u svojim matičnim sredinama. 

U ponedeljak su stipendijske ugovore potpisala trojica vrlo talentovaih momaka - Andrija Radojević, Stefan Čubranović i Ognjen Matović. Svi imaju po 15 godina. 

Radojević je stigao iz OKK Kruševac i visok je 197 centimetara, Čubranović dolazi iz KK Petrovgrad Zrenjanin i visok je 198 centimetara, dok je Matović ponikao u Mileševcu iz Prijepolja i visok je 195 centimetara. Sva trojica od leta će pojačati kadetsku selekciju Crvene zvezde.


"Radi se o talentovanim momcima sa čijim potpisima nastavljamo praksu da razvijamo i ojačavamo sistem, u kome najtalentovaniji momci dobijaju šansu da  napreduju u Crvenoj zvezdi. Sada će imati na raspolaganju sve što im je potrebno da naprave iskorak. Sada je na njima da dobro rade", rekao je trener Slobodan Klipa.

Kako je objavljeno na sajtu kluba, i u narednim danima i tokom leta Crvena zvezda će nastaviti sa ojačavanjem mlađih selekcija kluba, kako bi spremno dočekala početak nove sezone.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

mozzartsport