Tri igrača Zvezde i Partizana su slobodna od 1. jula!

Fudbalska sezona bi mogla da se nastavi tek u maju i junu i da se spoji sa narednom koja startuje u julu. O svemu ‘odlučuje’ korona virus.

Nema još naznaka kada će i da li će se fudbalska sezona u Srbiji nastaviti, a prema nekim pričama odluka treba da padne sredinom aprila.

Ukoliko se nastavi trka za bodove uz plej-of kod nas je preostalo 11 kola ili pet nedelja po dva meča je period od mesec i po dana da se okonča takmičenje. Ostaje da se čeka, a samo četvorici igrača Crvene zvezde i Partizana ugovori ističu na leto i oni su validni do 30. juna.

U redovima šampiona Srbije slobodan je golman Zoran Popović, koji je zimus već potpisao za Levski. Ipak, usled korona virusa Bugari hoće da smanje budžet i pokušavaju da raskinu predugovor koji stupa na snagu 1. jula.

Što se tiče Partizana, posle odlaska Zorana Tošića u Kinu, klub mogu da napuste golman Nemanja Stevanović i iskusni defanzivac Bojan Ostojić. Mladom Strahinji Pavloviću ističe pozajmica iz Monaka i on se seli u “kneževinu”.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prema UEFA letnji prelazni rok startuje zvanično 1. jula i traje do 31. avgusta, a promene su zbog novonastale situacije svakako moguće.

Hotsport.rs