Trener Rendžersa veruje u pobedu! “Izvešću najjačih jedanaest, učinićemo sve za pobedu”

Holanđanin sa klupe Rendžersa nema nameru da kalkuliše u Beogradu

Đovani van Bronkhorst uoči revanša sa Crvenom zvezdom u Beogradu nema dilemu, na megdan crveno-belima izvešće najjači sastav.

Uprkos pretnji da novim žutim kartonom propuste naredni evropski izazov Alfredo MorelosDžon LundstramDžo Aribo Fešn Sakala će se naći u konkurenciji, a holandski strateg je potom detaljnije govorio o kadrovskoj situaciji.

"Samo dva igrača nisu u konkurenciji zbog povreda Hadži i Dejvis. Ostaje nam još jedan trening pred put, a na raspolaganju imamo širok igrački kadar spreman da se suoči sa kvalitetnim rivalom", rekao je strateg Rendžersa i dodao:

"Kada igrate tako mnogo utakmica u Evropi, logično je da će igračima pretiti suspenzija, ali to neće uticati na naš pristup i izbor igrača. Izvešću najjačih mogućih jedanaest i učiniti sve da pobedimo u ovom meču".

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Veliko interesovanje crveno-bele publike nametnulo je i atmosferu u Beogradu kao temu pred put.

"Znamo da idemo na mesto gde atmosfera nije prijateljska. To je nešto sa čime moramo da se nosimo i imamo iskustva za to. Moramo da budemo mentalno i taktički spremni, fokusirani smo na utakmicu i na 11 igrača. Uživamo da igramo u takvom ambijentu", kazao je Van Bronkhorst.

Mozzartsport