Trener Partizana pričao o saopštenju Crvene zvezde… “Imam šta da kažem”

Treneru Partizana sad je preči mir pred meč sa Fejenordom od komentara

Uvek turbulentna superligaška stvarnost dobila je novi zaplet sa ishodom meča u Subotici, diskutabilnim penalom za Partizan koji je podelio javnost i doneo momentalnu reakciju Zvezde.

Nije se Spartak oglasio, ali Zvezdea jeste kako bi optužila selektora Srbije Dragana Stojkovića da stoji iza odluke da se svira penal za crno-bele, i da je on zapravo "mastermajnd" udara na klub u kojem uživa status "Pete Zvezedine zvezde".

Na Zvezdino saopštenje, usledilo je Partizanovo, pa Piksijeva najava tužbe, pa još jedno Zvezdino, a onda i "vanredna zasedanja" u FSS i Zvezdi usled aktuelne situacije. Reklo bi se, samo još jedan normalan vikend u fudbalskoj Srbiji. I tako već godinama, deceniju...

Na ovu temu nije želeo da priča trener Partizana Aleksandar Stanojević, ne želi to sada, jer mu je fokus na utakmici sa Fejenordom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

O domaćoj problematici možda prvom narednom prilikom.

Ja ne bežim od komentara i uvek imam šta da kažem. Reći ću drugi put, hajde sad da malo afirmišemo Srbiju i fudbal i budemo ponosni na dva kluba koja igraju proleće. Da malo gledamo pozitivno, a pričaćemo o svemu kad uđemo u našu priču - kratak je ovog puta bio Stanojević koji uglavnom nema problem da uvek kaže ono što mu leži na srcu, pa uskoro valja očekivati i njegov stav povodom zategnute situacije koja se poprilično nategla.

(Telegraf.rs)