Trener Makabija pred duel sa Zvezdom: “Čeka nas vrelija atomsfera nego u Pireju”

Bahar ističe da je njegova ekipa vežbala penale

Fudbaleri Makabija iz Haife odradili su poslednji trening pred revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv Crvene zvezde, a trener Barak Bahar je neposredno pre njega održao konferenciju za medije!

Sudeći prema njegovim rečima, Makabi će protiv Zvezde izaći u najjačem sastavu kako bi "odbranili" prednost od 3:2 iz prve utakmice.

Podsetimo, napadač Franzadi Pjero je imao problema sa povredom i pominjalo se da neće biti spreman za duel.

Trebalo bi da trenira i ne vidim razlog zašto ne bi igrao - jasan je bio Bahar, te je nastavio:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Došli smo da igramo našu igru. Da kontrolišemo, da pritiskamo, da budemo Makabi iz Haife. Moramo da znamo kako da reagujemo na situacije na terenu. Rizikovali smo kad smo bili u zaostatku kod kuće i uspeli smo da preokrenemo rezultat. Biće to jedna izbalansirana utakmica.

Priznao je Bahar da je ekipa vežbala penale.

Ako dođete do penala, bitno je ko je završio utakmicu. Da, radili smo na njima. Morate uvek da budete spremni - poručio je Izraelac, da bi se zatim osvrnuo na atomsferu:

Stadion me ne opterećuje, imamo iskusne igrače. Ipak, moramo da se nosimo sa atmosferom i nema sumnje da ćemo to uraditi. Za razliku od Olimpijakosa, biće duplo veći broj navijača i vrelija atmosfera. Očigledno je da prtitisak kod oba tima postoji, a kako vreme bude prolazilo on će se prebaciti na njih. Otvaranje utakmice je svakako važno.

(Telegraf.rs)