Trebao je doći u Zvezdu, na kraju je pojačao MILAN!

Transfer karijere.

Morali su dobro da zavuku ruku u džep čelnici Milana, kako bi napravili jedan od najboljih transfera u poslednjih nekoliko sezona. Rade Krunić postao je novi igrač Rosonera, a tim sa "San Sira" platiće Empoliju 8.000.000 evra.

Kako prenose italijanski mediji, dogovor klubova je već postignut, pa se samo čeka Krunićeva promocija u sedmostrukom šampionu Evrope.

https://twitter.com/ZonaItaliana/status/1138868988589596673

Srbin koji nastupa za nacionalni tim BiH, imaće godišnju platu od 1.200.000 evra. Krunić će parafirati ugovor na četiri godine, a na njegovom dolasku najviše je insistirao budući trener MilanaMarko Đampaolo.

Momak rođen u Foči, karijeru je počeo u matičnoj Sutjesci, da bi preko Donjeg Srema stigao prvi put do Serije "A", kada ga je Verona angažovala. U gradu Romea i Julije, međutim, nisu imali strpljenja za njega, pa je usledio povratak u nekadašnjeg superligaša iz Pećinaca, a zatim i prelazak u čačanski Borac.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Samo šest meseci kasnije reprezentativac BiH dobio je poziv Empolija, u kome se potpuno afirmisao i u 116 utakmica postigao 13 golova. Zanimljivo da je pre nekoliko godina, tadašnji trener Crvene zvezde Nenad Lalatović, insistirao na dolasku Rada Krunića, ali do dogovora Donjeg Srema i srpskog šampiona nije došlo.

srbijadanas