Treba li ”DELIJE” da strepe, koliko će Marin još ostati u Zvezdi?

Sjajan potez je krajem prošlog leta uprava Crvene zvezde napravila angažovanjem Marka Marina, koji ove sezone oduševljava u crveno-belom dresu i mnogo je doneo ekipi Vladana Milojevića i u Evropi i na domaćoj sceni, u trci za nove trofeje.


Zimus je postojala ozbiljn a ponuda za njega iz Katara, ali nije želeo da je prihvati, već da završi ono što je sa Zvezdom započeo. O tome je još jednom progovorio u intervjuu za 'Informer'.

''Ostao sam jer želim da osvojim titulu sa Zvezdom i da pomognem klubu da se ponovo plasira u Evropu. Nisam želeo da odem, a da ne završim posao zbog kog sam došao. Neću da idem bez titule, to bi trebalo da bude treća zvezdica na grbu i to je velika stvar za nas. Želim da budem deo toga'', izjavio je Marin.


Ono što navijače Crvene zvezde mnogo više interesuje, to je da li će Marin ostati i u novom Zvezdinom pohodu za ulazak u Ligu šampiona.

Tridesetogodišnji vezista je i to potvrdio, ali je u ovom trenutku neizvesno šta će biti po završetku letnjih kvalifikacija, mada ne sumnjamo da je Marinu lepo u Zvezdi i da se ne bi protivio opciji da još jednu čitavu sezonu odigra na ''Marakani'', pogotovo što je ugovor produžio do leta 2021. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

''Naš cilj je da uđemo u evropsko takmičenje i motivisan sam da pomognem klubu da se plasira u Ligu šampiona ili bar Ligu Evrope. Svesni smo da nas čeka težak zadatak, prvo treba da osvojimo titulu, a onda predstoje četiri kola kvalifikacija.
Najbolje bi bilo kada bismo ponovo igrali Ligu šampiona i da opet doživimo ovo što smo doživeli ove sezone'',
 objašnjava Marin.


Zbog svojih sjajnih partija nečeg novog i kvalitetnijeg što je doneo u srpski fudbal, zaslužio je nedavno pohvale i od nekadašnjeg Partizanovog asa Saše Ćurčića. Marin je sada iskoristio priliku da i to prokomentariše, pitajući se da li i navijači Partizana dele Ćurčićevo mišljenje.

''Uvek je lepo kada te hvale, posebno kada to dolazi od bivšeg igrača Partizana. Drago mi je što me poštuju i protivnici. Svaka čast Đaniju što je tako nešto rekao, jer sam siguran da ima navijača Partizana koji ne vole to da čuju'', zaključio je Marin.

Sportske